MENU

Arrangementer

Afholdte arrangementer

Revylopper til den stor guldmedalje

Publikum gik til makronerne lørdag og søndag den 23. og 24. marts, da Venneforeningen havde udsalg af flere årtiers kostumer fra Nykøbing Falster Revyen.

Gæsterne kom fra Lolland, Falster og Sjælland, og der blev handlet meget! Bl.a. benyttede flere amatørteatre lejligheden til at supplere og udskifte deres garderober med de farvestrålende kostumer fra tidligere tiders Nykøbing Falster Revy.

Også flere vordende studenter var mødet op for at finde ”galla-outfit” til de kommende afslutningsfester på gymnasierne.
– Der var godt nok tryk på både før, under og efter saIgsdagene. Men det opvejedes helt klart af et super veloplagt publikum, der købte stort ind af de mange kostumer til en billig penge, beretter Torben Riise fra Venneforeningen.

Overskuddet fra kostumesalget går til Venneforeningen, der naturligvis sender dem videre til medlemmerne i form af spændende oplevelser som f.eks. udflugter, arrangementer på Nykøbing F. Teater mv.

Besøg i maskinrummet på Operaen i København og på Ganløse Kro, revydirektørens revy-vugge!

En bus propfyldt med revyvenner kørte tidlig onsdag morgen den 3. april mod København. Målet var bl.a. Operahuset på Holmen, der er en af hovedstadens fineste bygninger. Vi blev modtaget af bl.a. operaformidler og rundviser Lars Halby, der styrede os sikkert gennem Operaens mange gange og etager. Lars gav os en yderst engageret og kompetent rundvisning, hvor vi fik et indtryk af en fantastisk bygning, hvis hovedscene kun er en mindre del af den samlede og gennemførte teaterbygning. Dagen sluttede med en overdådig frokost på Ganløse Kro, hvor Mickey Pless’ ”revyvugge” stod for 22 år siden i 2002. Før vi gik ”til biddet” fortalte Mickey om sin og Lones revyrejse, der nu har stoppested i Nykøbing Falster. – En fantastisk og oplevelsesrig dag med en herlig stemning under hele turen. Jeg kan kun opfordre til, at man skynder sig at blive medlem af Venneforeningen, hvis man ikke allerede er det, anbefaler Britta Lange, og tilføjer: I bestyrelsen er vi nemlig allerede i gang med nye initiativer for medlemmerne.